Ponedjeljak, 10 Svi 2021 09:51
Ad Top Header

Turneja radosti stigla do Rugvice odakle Loptice i Opaki C putuje na državnu završnicu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Osnovna škola Rugvica ugostila je danas sportsko-edukativno natjecanje Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih. Već tradicionalno uoči početka sportskog dijela upaljen je plamen Turneje radosti kojeg su upalili načelnik Mato Čičak, ravnatelj Osnovne škole Rugvica Robert Munđer te Tomislav Gudić i Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih.

 

Baklju su do cilja donijeli mladi rugvički sportaši predvođeni Ivanom Hladnikom u pratnji Viktora, maskote Igara.

-Drago nam je da je Turneja radosti stigla do naše Rugvice. Učenici želim vam da uživate u Savudriji, ali i ovdje- poručio je ravnatelj Osnovne škole Rugvica Robert Munđer, dok je načelnik Čičak izrazio zadovoljstvo organizacijom Sportskih igara mladih u Rugvici.

-Posebna zahvala ide Mirjani Kirin koja je najzaslužnija za ovo danas ovdje. Svima vama želim puno sreće i da vas što više bude na državnoj završnici- istaknuo je načelnik Mato Čičak.

U sportskom dijelu programa sudjelovala su djeca iz osnovnih škola s područja općine Rugvica koja su se natjecala u graničaru te utrci na 60 metara. Pobjednici su se plasirali su se na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja, a gdje će u četiri dana imati priliku besplatno uživati u čarima Savudrije i druženju s klincima iz cijele Hrvatske.

U graničaru na državnu završnicu su se plasirale ekipe Loptice i Opaki C, dok su zlatne medalje u atletici osvojili Tea Knežević, Lucija Horvat, Luka Marić i Valentino Pavlović.IĐ

turneja radosti 1 turneja radosti 2 turneja radosti 3 turneja radosti 4 turneja radosti 5

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-