Srijeda, 19 Siječanj 2022 05:50
Ad Top Header

KOŠARKAŠIMA DUGOG SELA PROMAKLA POBJEDA

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KK Dugo Selo izgubio je u subotu 7. studenog u zadnjoj sekundi utakmice protiv KK Univers 68:71. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, a presudila je trica koja je pala sa zvukom sirene. 


- Zadovoljan sam zalaganjem svojih igrača na terenu. Svi su dali svoj doprinos. Na žalost kad je trebalo prelomiti utakmicu u našu korist, napravili smo par grešaka te omogućili gostima da se vrate u utakmicu. Mlada smo ekipa i izvući ćemo pouku iz ovog poraza - izjavio je trener i igrač KK Dugo Selo, Ivan Vranić. Utakmica je inače bila humanitarnog karaktera. Skupljao se novac za Dugoselca Josipa Križića koji je obolio od karcinoma. Odaziv je bio odličan, a sakupilo se, kako kažu iz kluba, i više od očekivanog. Ovo je inače prva takva utakmica, a iduća se igra za dva tjedna. 
Strijelci: Ivan Vranić (21), Vanja Kostanjevac (13), Stjepan Kamenjašević (12), Goran Brlić (6), Mislav Ćuže (4), Franjo Novosel (3), Bernard Vranjić (2), Marko Rajner (2), Ivan Velić (2), Hrvoje Marelja (2), Granit Domgjoni (1), Višeslav Foretić. 

Ivana Vodanović

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-