Utorak, 18 Siječanj 2022 00:17
Ad Top Header

DUGOSELSKI KOŠARKAŠI POSTALI DRUGOLIGAŠI

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ulaskom Dubrave u HT Premijer ligu, a Samobora u Prvu ligu otvorilo se još jedno mjesto za sudionika Druge muške lige Centar u slijedećoj sezoni. To će biti KK Dugo Selo koje je prošle sezone osvojilo treće mjesto u Trećoj ligi, a ovo će biti njihov premijerni nastup u drugoligaškoj sezoni.

 

”Izuzetno smo sretni i zahvalni što smo dobili poziv da sudjelujemo u Drugoj ligi. U prethodnoj sezoni nam je falila samo jedna pobjeda kako bi bili prvi na tablici i osigurali izravan ulazak. Na kraju nam se sreća osmjehnula i uspjeli smo. Zadovoljni smo i što ostajemo u istom sastavu i nadam se da ćemo uz još više rada i truda pokazati da pripadamo rangu u koji ulazimo. Po mojem skromnom mišljenju možemo biti konkurentni za sredinu tablice ukoliko pripreme i sezona prođu bez ozbiljnih ozljeda koje nas nisu mazile prošle sezone”, kazao je trener Ivan Vranić.

Dugo Selo će krajem mjeseca (31.kolovoza) četvrtu godinu zaredom organizirati turnir u uličnoj košarci ”3 na 3” koji će se igrati na igralištu OŠ Ivan Benković.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-