Utorak, 18 Siječanj 2022 00:06
Ad Top Header
×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/dugosels/public_html/dugoselski-sport.hr/images/Galerija/ostali/biciklisti_vodice

BK Dugo Selo : Odlični rezultati dugoselskih biciklista u Vodicama

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Orlov krug, bijela utrka, prašina, kamenje - staza koju su biciklisti Bicilsističkog kluba Dugo Selo velikog srca osvojili 27. i 28. travnja - Toni, Luka D., Tristan, Rene, Ivan, Luka R., Lel, Robi. 

Ništa ih nije moglo spriječiti da odvoze na vrlo zahtjevnom terenu svoje dionice do kraja. Toni Mikulić, dugoselski tigar, najmlađi natjecatelj ove godine sa svojih 5 godina u kategoriji U7 zasluženo je zauzeo 1. mjesto. Luka Dragičević, kamikaza, borio se u kategoriji U9. Odličnom vožnjom zauzeo je 2. mjesto. Prvu utrku ove sezone odvozio je Tristan Petrović Kovačić. Brzinom i velikim srcem osvojio je odlično 3. mjesto. U stopu ga je pratio hrabri Rene Vršić, koji je nadljudskom snagom dogurao bicikl kroz cilj. Osvojio je super 5. mjesto. U teškoj kategoriji od 18 natjecatelja Ivan Bokun kao strijela prošao je kroz cilj i osvojio fantastično 7. mjesto. Lel Petrović Kovačić i Luka Rađenović zajedno su odvozili 3 kruga i sretno završili utrku zauzevši 16. i 17. mjesto. Robi Miletić u kategoriji rekreativaca odličnom vožnjom po vrlo opasnoj stazi na cilj je stigao 12. Nakon utrke u odličnoj atmosferi kupanac je bio zajamčen, a djeca i njihovi roditelji okupani suncem proveli su fantastičan vikend u sportu i druženju!

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-