Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 09:40
Ad Top Header

Mlade rukometašice Rugvice druge na turniru u Slavonskom Brodu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Od 22. do 24. lipnja djevojčice 2004. godišta ŽRK Rugvica sudjelovale su ba turniru ˝Sjećanje na Dejana Krtolicu 2018.˝ koji je održan u Slavonskom Brodu. U konkurenciji 9 ekipa Rugvičanke su zauzele drugo mjesto, iza domaćina Broda koji ih je s(p)retno porazio u finalu.

 

U grupnoj fazi natjecanja rukometašice Rugvice upisale su četiri pobjede Belišće (27:17), Mikleuš (25:16), Multinorm Cerna (24:14) te Brod (16:13) čime su osigurale ulazak u polufinale gdje ih je čekao susret protiv Knežopoljke iz BiH-a. čiju su ekipu Rugvičanke porazile s 20:15 izborivši finalni ogled protiv Broda.

Nakon sjajnog prvog dijela u kojem su rukometašice Rugvice imale vodstvo od 9:3, u nastavku susreta zaredale su s tehničkim pogreškama, a nakon crvenog kartona za jedinu vratarku u sastavu Leu Krznar na gol je morala igračica te je susret završio 11:11, te se pristupilo izvođenju sedmeraca gdje su uspješnije bile domaće igračice koje su na kraju slavile s 15:14.

Inače vratarka Rugvice, Lea Krznar proglašena je za najbolju golmanicu turnira. Ovim turnirom i službeno je završila sezona, te su djevojčice otišle na zasluženi odmor do sredine mjeseca kolovoza kada ih očekuju novi treninzi.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-