Srijeda, 22 Svibanj 2024 03:58
Ad Top Header

Pizzeria Pikolina najbolja na MNT Kristian Jukić i Josip Majić

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Slavljem igrača Pizzerije Pikolina završilo je 2. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Kristian Jukić i Josip Majić, koji se od srijede igrao na betonskom igralištu OŠ Rugvica. Turnir je okupio 24 momčadi koje su prezentirale dobar hakl, čemu su svjedočili i brojni posjetitelji, koji su mogli po završetku turnira uživati i u dobroj zabavi.


Posljednjeg, četvrtog dana turnira odigrana je završnica koja je započela utakmicama četvrtfinala, a završila sjajnom finalnom utakmicom koju su izborile ekipe Pizzerije Pikolina i Pizzerija Tik tak. Pizzerija Pikolina na putu do finala je svladala Futsal igrače i Elbi Uniqu, dok je Pizzerija tik Tak iz natjecanje izbacila Elnet Tufekčić i Dribbling food&caffe.
Finalna utakmica bila je sjajna, a pobjednik je odlučen u lutriji udaraca sa sedam metara, nakon što je u regularnom vremenu rezultat bio 1:1. Iako je Pizzerija Tik tak imala sve u svojim rukama, u junaka pobjedničke momčadi prometnuo se vratar Ivan Dunđer, koji je bio nesavladiv, da bi pogotkom u raspucavanju donio i pobjednički trofej svojoj momčad, kojoj je pripala i nagrada od 15 tisuća kuna.
Treće mjesto nakon udaraca sa sedam metara osvojila je Elbi Uniqa, dok je momčad Dribbling food&caffe.
Uz četiri prvoplasirane momčadi, nagrađeni i najbolji pojedinci – za najboljeg igrača i strijelca proglašen je Antonio Boršić iz Pizzerije, dok je vratar pobjednički momčadi Ivan Dunđer ponio epitet najboljeg vratara turnira.
Nagrade najboljim momčadima i pojedincima dodjeljivali su članovi obitelji pokojnog Kristiana Jukića. (IĐ)

REZULTATI ZAVRŠNICE
ČETVRTFINALA: Dribbling food&caffe – Bistro Lav 2:0, Elbi Uniqa – Elektro M-stil 3:0, Pizzeria Tik tak – Elnet Tufekčić 1:1 (3:2-7m), Futsal igrači – Pizzeria Pikolina 1:2
POLUFINALA: Dribbling food&caffe – Pizzeria Tik tak 0:4, Elbi Uniqa – Pizzeria Pikolina 0:1
ZA TREĆE MJESTO: Dribbling food&caffe – Elbi Uniqa 1-3 7m
FINALE: Pizzeria Pikolina – Pizzeria Tik tak 1:1 (3:2-7m)

DSC 2488 DSC 2519 DSC 2520 DSC 2534 DSC 2539 DSC 2577 DSC 2582 DSC 2598 DSC 2667 DSC 2661 DSC 2647