Utorak, 27 Rujan 2022 20:41
Ad Top Header

Rugvičani uspješni na dječjem taekwondu festivalu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Proteklog vikenda u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održan je dječji taekwondo festival koji je okupio 852 natjecatelja iz 52 kluba, koja su na natjecanje u Zagreb pristigla iz pet država, među kojima je bila i brojna ekipa Taekwondo kluba Rugvica. Rugvički kluba na natjecanju je nastupio s 25 natjecatelja u borbama i family kicku gdje je nastupilo 14 parova roditelja i djece.

Prvo mjesto u family kicku osvojila je Lucija Močljan i Damjan Petek, Michael Grgić je bio drugi, dok su treća mjesta osvojili Teo Petek, Leon Kutlešić, Kristijan Đapijaš, Ivano Brlić i Fran Dražetić. Prvo mjesto u borbama osvojila Heda Despot te Fran Šimunović, dok su treća mjesta osvojili Matej Šapina, Gabriela Glavendekić i Martin Razum, dok je treća u kicku bila Lea Marević. U ekipnom kicku muška ekipa je bila druga, dok su djevojke natjecanje završile na trećem mjestu.

-Prije 20 godina na Jastreb openu 1999. godine svoje prve medalje osvojile su Tea Rašić sada Grgić i Manuela Robić sada Petek, dok su sada madelje osvojili njihovi sinovi zajedno sa njima. Čestitamo svim natjecateljima i roditeljima koji su osvojili medalje- poručili su iz Taekwondo kluba Rugvica.

Taekwondo klub Jastreb iskoristio je natjecanje kako bi čestitao i svim osvajačima medalja na Paraeuropskom taekwondo prvenstvu, među kojima je bio i Rugvičan Filip Cimaš.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-