Nedjelja, 10 Prosinac 2023 21:53
Ad Top Header

Više od 400 natjecatelja na 17. međunarodnom turniru M-2 u organizaciji TKD Rugvica

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sedamnaestu godinu za redom Taekwondo klub Rugvica u Vrbovcu je organizirao međunarodno natjecanje M-2, koje je kroz sve ove godine izraslo u respektabilan i priznat turnir na koji se svi rado vraćaju. Potvrdila je to i ova godina, jer na natjecanju je sudjelovalo više od 400 natjecatelja, iz šest zemalja stigla je 51 ekipa. Uz hrvatske, natjecatelji su bili iz Slovenije, Slovačke, Mađarske, Njemačke te Bosne i Hercegovine. 

Sveukupni pobjednik bila je ekipa Jastreba iz Zagreba, drugo mjesto zauzela je ekipa Honved Budapest iz Mađarske dok su treći bili borci Omege iz Bjelovara. Domaćin Taekwondo klub Rugvica bio je najbolji u konkurenciji najmlađih u kicku.

-Izuetno nam je drago što je iz Mađarske došlo čak 47 natjecatelja podijeljenih u pet ekipa. Odreda su to sve ekipe koje su i prije dolazile tu s manje natjecatelja. Njihov povratak dokaz je da smo dobri domaćini, jer svi se rado vraćaju i odazivaju na naš turnir- rekao je predsjednik Taekwondo kluba Rugvica Darko Hrdan, koji je izrazio zadovoljstvo još jednim turnirom, koji je organiziran uz svesrdnu pomoć Općine Rugvica, Zagrebačke županije te Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Taekwondo klub Rugvica tijekom svih ovih godina isprofilirao se u jednu zdravu i kvalitetnu sredinu, čiji natjecatelji postižu brojne uspjehe na međunarodnoj i domaćoj sceni. Iako je u međuvremenu došlo do smjene generacija, brojni mladi naraštaji razlog su optimizma za budućnost.

- Naše je da skupljamo djecu i radimo s njima, jer kako kaže uzrečica jedno dijete više u dvorani, jedno je dijete manje na ulici- zaključio je Hrdan.

DSC 7634 DSC 7635 DSC 7643 DSC 7645 DSC 7655 DSC 7660 DSC 7669 DSC 7676 DSC 7678 DSC 7649