Četvrtak, 20 Siječanj 2022 09:46
Ad Top Header

Taekwondo klub Dugo Selo niže odlične rezultate

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Članovi kluba sudjelovali su na 4 turnira u travnju 2018. godine. Najzapaženiji rezultati postignuti su na 4. Lekenik openu koji je održan 21.4. u Lekeniku gdje je Taekwondo klub Dugo Selo osvojio ekipno prvo mjesto, te je Dora Bertek proglašena najboljom mlađom kadetkinjom turnira. Na turniru je sudjelovalo 120 natjecatelja iz 15 klubova. Zlatne medalje su osvojili Dora Bertek, Lana Batalo, Antonio Kolić, Ivan Jajčan i Sebastijan Zečević. Srebro su osvojili Ivona Baćani i Dorijan Dedić, te brončanu medalju osvaja Manuela Pranjić.

 

Na 14. Memorijalnom turniru „Bljesak 1995“ u Novskoj 28.4.2018. sudjelovalo je 200 natjecatelja iz 23 kluba. Dugoselci su nastupili s čak 19 natjecatelja, te su osvojili 2. mjesto ekipno. Mihael Kralj proglašen je najboljim limačom turnira. Zlatne medalje su osvojili Lea Grubišić, Dora Bertek, Elena Gollin, Antonio Kolić, Mihael Kralj i Mate Đuran. Srebro su osvojili Lana Batalo, Mario-Ilija Prkić, Filip Kelava, Dorijan Dedić, Srećko Zdunić i Ivan Jajčan. Brončane medalje su osvojili Ivona Baćani, Nina Jadanec, Manuela Pranjić, Filip Tominac, Matija Bertek i Mateo Vuković.

Svi postignuti rezultati su odlična priprema za nadolazeće kriterijske turnire i državno prvenstvo koje nas čeka u 6.mjesecu u Omišu.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-