________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije na području općine Rugvica provodi veliki projekt obnove županijske ceste na dionici od Rugvice do Otoka Svibovskog. Navedena dionica sanirat će se i ponovno asfaltirati u ukupnoj dužini od 5,3 kilometra.

-Bitno je napomenuti da će se jedna dionica morati preskočiti zbog prekopa koji se rade zbog spajanja na sekundarnu kanalizacijsku mrežu- napominje načelnik Mato Čičak.
Ovaj projekt financira se bespovratnim sredstvima iz Fonda solidarnosti dodijeljenih Županijskoj upravi za ceste, kojem je cilj obnoviti i dovesti infrastrukturu u području prijevoza na razinu prije potresa u ožujku 2020. godine.
-U novu godinu ulazimo s ovim vrijednim projektom iza kojeg stoji puno truda i napornog rada. Na ovome sigurno nećemo stati, cilj je puno veći, a to je obnova cijele prometne infrastrukture na području općine- zaključio je Čičak. (IĐ)