STŠK Dugo Selo : Svladani Splićani u 7. kolu HEP Superlige!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 17. studenoga u 7. kolu HEP stolnoteniske Superlige u Dugom Selu gostovala je ekipa STK Split, koju su Dugoselski stolnotenisaći na kraju pobijedili rezultatom 4:1.

U prvoj partiji Luka Martinek je s 3:0 svladao Mustapić Josipa. Izjednačio je Vedran Bakač koji je s 3:2 svladao Mislava Martinek. Dugoselce u vodstvo dovodi Ivor Ban koji je s 3:1 pobijedio Josipa Jerkovića. Dugoselski par Ban - Luka Martinek s 3:1 je pobijedio gostujući par Mustapić - Bakač. Konačni rezultat i pobjedu od 4:1 postavio je Luka Martinek nakon pobjede od 3:0 nad Vedranom Bakač.

Djevojke su u 4. kolu 1. Hrvatske lige Zapad za žene gostovale u Jadranovu i Crikvenici s polovičnim uspjehom. Svladana je ekipa STK Sveti Jakov rezultatom 4:0 a uknjižen poraz od ekipe STK Crikvenica rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Petra Bulić i Ana Trbuščić.

Druga muška ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za muške u 4. kolu je na svom parketu ugostila ekipu STK Pula II i izborila svoju prvu ovosezonsku pobjedu rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Luka Zlatkov, Roko Meter i Luka Dragun.