AK Martin Dugo Selo: B2B utrka i Utrka za pamćenje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U petak 4. listopada na zagrebačkom Jarunu trčala se velika poslovna utrka koja je okupila više od 8000 trkača iz više od 400 kompanija. Iako su se ovdje dijelila priznanja u raznim kategorijama te nagrađivali najbrži trkači i trkačice, cilj B2B utrke je druženje, team building i zabava.

Ovogodišnji broj trkača zagrebačku je utrku učinio drugom po veličini poslovnom utrkom u Europi, a nastupilo je ovdje i četvero dugoselskih trkača. Ovo su njihovi rezultati nakon 5 pretrčanih kilometara:

Tomislav Poljak 20:16

Kristian Pintar 21:06

Ivan Malus 25:59

Martina Mihordin 29:10

Dan kasnije, u subotu, na Europskom trgu u Zagrebu održana je Utrka za pamćenje. Ovo je humanitarna utrka koja je za cilj imala pokazati solidarnost sa oboljelima od Alzheimerove bolesti i njihovim obiteljima te informirati javnost o ovoj bolesti. Naši Karola i Ulrich Knüppel podržali su i ovu hvale vrijednu utrku, a usput odradili i odličan trening. Karola je 5 km gradskim ulicama otrčala za 34:08, dok je Ulrichu trebalo 32:21, čime je zaslužio i prvo mjesto u svojoj kategoriji! Bravo za naše brze humanitarce!

B25 1 B25 2 B25 3