AK Martin Dugo Selo : Još jedna uspješna sezona u Hrvatskoj ligi cestovnog trčanja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

S utrkom na zagrebačkom Jarunu prošlog vikenda završeno je dugoprugaško natjecanje u 2019. u sklopu Hrvatske cestovne lige.

Rezultati bodovanja svih 12 utrka unutar Lige su objavljeni, a oni kažu da je dugoselski Atletski klub osvojio ukupno 6. mjesto! AK Martin Dugo Selo „pao“ je na ljestvici za jedno mjesto u odnosu na prošlogodišnji rezultat, no ove se godine u ligi natjecalo gotovo 20 klubova više nego lani, odnosno ukupno 55 klubova iz cijele Hrvatske.

Najbolje rangirani dugoselski trkač, među gotovo 500 trkača, i ove je godine Tomislav Poljak. Među tristotinjak trkačica najbolje rangirana dugoselska trkačica ove je godine Željka Valentić. Oboje su zauzeli 9. mjesta u ukupnom poretku muškaraca, tj. žena. Odmah iza Željke, na 10. mjestu ukupno zasjela je Ružica Vidović.

Gledajući poredak po kategorijama, najuspješnija je bila Ružica Vidović. Naime, u kategoriji žena Ž45 ona je uvjerljivo osvojila prvo mjesto. Drugo mjesto u kategoriji M40 osvojio je Tomislav Poljak. Treća mjesta u svojim kategorijama osvojili su Željka Valentić (ŽS), Marina Bionda (Ž35), Josip Jakšić (M45) i Neven Matijaš (M50). Kristian Pintar bio je četvrti (kategorija M40), Ivana Radošić također četvrta (Ž60), Ivana Malus peta (Ž35), Ulrich Knuppel peti (M65) itd.

I tako je još jedna uspješna natjecateljska godina iza nas. Bilo je tu mnogo treninga, utrka i popravljanja osobnih rezultata, a nema razloga da tako ne bude i dogodine!

Martinski_pm.jpg