AK MArtin Dugo Selo : Adventska utrka u Karlovcu i Zimska liga u Dugom Selu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 14. prosinca u sklopu ovogodišnjeg karlovačkog Adventa organizirana je 1. Adventska utrka. Utrka je startala u 17 sati i privukla gotovo 400 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Natjecatelji su trčali 3 km, tj. 2 kruga po povijesnoj karlovačkoj Zvijezdi. Dobroj atmosferi svjedočili su naši Karola i Ulrich Knüppel. Utrku su završili s vremenom 17:24 (Ulrich), tj. 18:45 (Karola). Unatoč gužvi tijekom utrke, kažu da je bilo jako lijepo i da će i sljedeće godine sigurno opet doći.

A negdje u to isto vrijeme u Dugom Selu otrčano je 3. kolo naše zimske lige. Da ponovimo: trči se mali (5 km) ili veliki (8 km) krug, ili dva kruga u svim kombinacijama. Rute su iste sve do crkve na Martin Bregu pa ukoliko vam već tu bude dosta svega – odlučite se na licu mjesta za manji krug i samo spustite do cilja. Točne upute možete pronaći na našoj web stranici (Naše utrke -> Zimska liga), a tu su i rezultati po kolima koje smo što nisu ažurirane. Pozivamo vas i sljedeće subote na start u 16 sati kod Srednje škole Dugo Selo, tj. Gradske sportske dvorane. Nećete nas moći ne primjetiti! Vidimo se!

1.jpg