Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 08:42
Ad Top Header
×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/dugosels/public_html/dugoselski-sport.hr/images/Galerija/rukomet/rukomet_2018/žrk_dugo_selo

ŽRK DUGO SELO '55 NAJBOLJA EKIPA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zaprešić, odnosno Konjički klub Trajbar ugostili su u petak proglašenje najboljih u sportu Zagrebačke županije za proteklu 2017. godinu po odabiru Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije. Bila je to prema riječima predsjednika Vladimira Bregovića još jedna rezultatski uspješna godina, koju su obilježili brojni uspjesi županijskih klubova i sportaša.

 

Najbolja sportašica i sportaš su Melani Adamić Golić iz Taekwondo kluba Zaprešić, te član Steličarskog kluba Samobor Mario Vavro. Nagradama u ekipnoj konkurenciji okitili su se kuglači Zaprešića, te rukometašice Dugog Sela '55.

Nagradu za životno djelo primio je dugogodišnji sportski djelatnik i tajnik Zajednice sportskih udruga Zaprešića Željko Kiseljak. Najbolji sportaš s invaliditetom je Pavao Jozić iz Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Synergia iz Samobora, dok je Atletski klub osoba s invaliditetom Uspon iz Velike Gorice najbolji kolektiv.

Već tradicionalno proglašeni su i najbolji mladi sportaši, a među brojnim nagrađenima bili su i; Paula Jakešević (Ženski rukometni klub Dugo Selo ’55), ara Kuzmec (Ženski rukometni klub Rugvica), Dominik Kuzmanović (Muški rukometni klub Dugo Selo) i Fran Vicić (Muški rukometni klub Rugvica), a priznanja su primili i sportski djelatnik Martin Prstec iz Kuglačkog kluba Dugo Selo 1934, te Rukometni klub Rugvica za djelovanje na unapređenju tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, odnosno razvoj pojedinog sporta i sporta u cjelini.

Večer najboljih u sportu Zagrebačke županije okupila je brojne sportaše i sportske djelatnike predvođene Darkom Vučićem i Sinišom Krajačem, kao i brojne načelnike i gradonačelnike predvođene gradonačelnikom Zaprešića Željkom Turkom i zamjenikom župana Hrvojem Frankićem.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-