Utorak, 26 Rujan 2023 21:03
Ad Top Header

Odigran 4. Memorijalni turnir „Tomislav Bendra“

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U Dugom Selu je, 15.studenog, odigran 4. Memorijalni turnir „Tomislav Bendra“ u mini rukometu u organizaciji RK Polet. Odigran je u spomen na našeg preminulog igrača, 14-godišnjeg Tomislava Bendru.

U listopadu 2011. godine tragično smo izgubili našeg člana, prijatelja i suigrača Tomislava, koji je preminuo na treningu od posljedica zatajenja srca. Zauvijek će ostati u našim srcima, a ovim turnirom želimo mu odati zasluženu počast.

Turnir je održan u dvije kategorije – dječaci 2005. godište i dječaci 2006. godište. Ukupno su nastupile 24 ekipe, a ove godine turnir je po prvi puta poprimio međunarodni karakter. Na turniru je osim ekipa iz Hrvatske nastupila i ekipa RK Kozara Mlijekoprodukt iz Republike Bosne i Hercegovine. U kategoriji 2005. godište nastupilo je ukupno osam ekipa. Nakon međusobnih utakmica između svih ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa RK Rudar, drugo mjesto RK Valpovka i treće mjesto RK Kozara Mlijekoprodukt.

U kategoriji 2006. godište nastupilo je ukupno šesnaest ekipa u tri skupine. Nakon utakmica po skupinama uslijedila je završnica. Nakon međusobnog razigravanja poredak najboljih ekipa je bio RK Rudar, RK Rugvica i RK Kozara Mlijekoprodukt. Rukometni klub Polet se zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira, sponzorima, svim našim gostima koji su se odazvali na turnir kao i brojnim navijačima koji su turnir pratili s tribina. Na kraju čestitamo pobjednicima i svima želimo da se i dogodine vidimo na turniru.

tomislav bendra turnir tomislav bendra RK Polet 1 turnir tomislav bendra RK Polet 2 turnir tomislav bendra RK Polet 3

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-