RUKOMETAŠICE U ODLIČNOJ UTAKMICI REMIZIRALE S LOKOMOTIVOM

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U nastavku proljetnog dijela prvenstva 1.HRL, naše rukometašice ŽRK Dugo Selo '55 ugostile su drugoplasiranu ekipu prvenstva, Lokomotivu iz Zagreba. Konačan rezultat 21:21 veliko je iznenađenje i uspjeh naših ukometašice koje su odličnom igrom iznenadile gošće i zasluženo osvojile bod.

 U Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo veliki broj gledatelja na tribinama mogao je uživati u odličnoj igri naših rukometašica od prve do zadnje minute. Gošće su u utakmicu ušle kao favorit što objektivno govori i njihovo 2.mjesto na tablici, a na kraju smo na terenu gledali izjednačenu utakmicu sa čak 14 izjednačenja i izmjeničnim vodstvom obje ekipe.

O utakmici nam je više rekao trener Nenad Plašić: „Prvo želim čestitam svojim igračicama koje su se borile i odigrale odličnu utakmicu. Malo tko je očekivao da imamo šanse suprotstaviti se protiv favorizirane Lokomotive, ali na kraju možda mi možemo više žaliti za drugim bodom. Pristup igračica bio je na visokom nivou te se nadam da će u takvom ritmu nastaviti igrati i u nastavku prvenstva.“ Sljedeća utakmica je na rasporedu 06.02.2016. kada ih čeka gostovanje u Splitu protiv ekipe Split 2010.

Sastav:

Andrea Pavković 6 golova, Josipa Bebek 5 golova, Iva Rokavec 4 gola, Ines Lisjak 3 gola, Valentina

Čamber 1 gol, Ana Radovac 1 gol, Anamarija Galić 1 gol, Josipa Đurak, Ivana Kirin, Ana Šebalj, Josipa

Grebenar, Marina Slišković, Anđela Lekić.

Obrane:

Mara Budić 13 obrana, Marija Karaula 1 obrana (1 sa 7m), Iva Šebalj.