NK Dugo Selo : DJEČJI MEMORIJALNI TURNIR „SINIŠA HODŽIĆ“

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Peti Memorijalni dječii turnir „Siniša Hodžić“ koji organizira NK Dugo Selo, a koji se organizira u spomen na poginulog Hvatskog branitelja i člana NK Dugo Selo Sinišu Hodžić i ove godine je ispunio očekivanja.

U dvije kategorije (PRSTIĆI i LIMAĆI) okupilo se 18 ekipa koje su na glavnom terenu gradskog stadiona paralelno na dva terena odigravali utakmice. U prijepodnevnom terminu je odigran turnir u kategoriji PRSTIĆI gdje su pravo nastupa imali dječaci i djevojčice 2010 godišta i mlađi, dok je turnir u kategoriji LIMAČI odigran u posljepodnevnom terminu, a pravo nastupa su imali dječaci i djevojčice 2008 godišta i mlađi. Lijepo vrijeme i ugodno popunjene tribine gradskog stadiona su dodatno doprinijele dobrom ambijentu i atmosferi samog turnira kao i prezentaciji nogometnih vještina malih nogometaša.

U turniru PRSTIĆI je nastupilo 8 ekipa raspoređene u dvije skupine po četiri ekipe. Nakon odigranih utakmica po skupinama prolazak u polufinale su izborile po dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine. U finalu su se sastale ekipe NK Sesvetski Kraljevec i NK Naftaš Ivanić gdje su bolji bili igrači iz Ivanić Grada i zasluženo osvojili turnir u kategoriji PRSTIĆA. Nagrade je uručio predsjednik NK Dugo Selo Hrvoje Šarić.

U kategoriji LIMAĆI nastupilo je 10 ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine . U završnicu turnira su se plasirale prve dvije plasirane ekipe iz svake skupine, a u finalnom susretu su se sastali NK Dugo Selo I i NK Sesvetski Kraljevec II. U borbenoj i dinamičnoj utakmici bolji su bili nogometaši NK Dugo Selo koji su pobjedom od 1:0 osvojili turnir u kategoriji LIMAČI. Nagrade je uručio tajnik NS Dugo Selo Martin Šarić.

TURNIR PRSTIĆI :

Najbolji strijelac : Samuel Furmelj (NK Radnik Križevci )

1.MJESTO : NK NAFTAŠ IVANIĆ

Najbolji golman: Luka Ćulap (NK Sesvetski Kraljevec)

2.MJESTO : NK SESVETSKI KRALJEVEC

Najbolji igrač: Zvonimir Stipić (NK Naftaš Ivanić)

3.MJESTO : NK RADNIK KRIŽEVCI

4.MJESTO : NK VRBOVEC

TURNIR LIMAĆI :

Najbolji strijelac : Filip Uremović (NK Vrbovec )

1.MJESTO : NK DUGO SELO

Najbolji golman: Marko Mizan (NK Sesvetski Kraljevec)

2.MJESTO : NK SESVETSKI KRAKJEVEC II

Najbolji igrač: Tin Tiro (NK Dugo Selo)

3.MJESTO : NK NAFTAŠ IVANIĆ

4.MJESTO : NK SESVETSKI KRALJEVEC I

 

T.Š.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARHIVA HODŽIĆ8 ARHIVA HODŽIĆ 2 ARHIVA HODŽIĆ 4 ARHIVA HODŽIĆ 7