Nedjelja, 10 Prosinac 2023 21:10
Ad Top Header

3.DUGO SELO OPEN okupio 207 natjecatelja iz Hrvatske i BiH

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 28.rujna održan je u organizaciji Taekwondo kluba Dugo Selo 3.Dugo Selo open. Na turniru je nastupilo 207 natjecatelja iz 22 kluba iz lijepe naše i Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Ove godine posebni gost nam je bio master Lee Kwang Bae, nositelj 9.DANA crnog pojasa. Majstor Lee je voditelj polaganja za crne pojaseve u Hrvatskoj i dugi niz godina podućava taekwondo u našim klubovima. Zaslužan je i za dolazak trenera Honga u Hrvatsku. Zahvaljujemo mu na podršci i posjetu našem turniru. Također se zahvaljujemo na dolasku i Augustu Orloviću, predsjedniku Taekwondo saveza Federacije Bosne i Hercegovine, koji je ove godine poveo svoju ekipu natjecatelja iz Taekwondo kluba Magone Livno na naš turnir.

Ekipa Taekwondo kluba Dugo Selo ekipno je osvojila prvo mjesto, odmah iza slijede Tigar Zagreb i kao treće plasirani Jastreb iz Zagreba.

Naši natjecatelji osvojili su ukupno 27 medalja. Zlato su osvojili: Bruno Hrnkaš, Matija Bertek, Mihael Kralj, Ivan Korajac, Dora Bračun, Lana Batalo, Mihael Đuran, Jakov Srdinić, Taša Benković i Karlo Kralj. Srebro su osvojili: Dorijan Dedić, Karlo Đuran ,Lea Grubišić, Teo Matković, Marko Malus, Paula Panian, Tena Miletić, Franka Batalo. I Broncu su osvojili: Antonio Kloić, Mario Ilija Prkić, Petar Marić, Mateo Matijaš, Dora Bertek, Melani Marić, Lovro Malus, Tomo Jajčan, Marija Špoljarec.

Zahvaljujemo svima koji su se odzvali na naš treći turniri koji su nam pružili pomoć i podršku u organizaciji turnira. Sa svakom godinom naš turnir raste, nadamo se da će u istom tonu nastaviti i privući još više natjecatelja i klubova.

tkds open 1