Taekwondo klub Rugvica – Predblagdansko druženje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dana 22. prosinca 2019., u prostorijama OŠ Sesvetska Sopnica, održano je predblagdansko druženje djece i roditelja članova kluba u ugodnom ambijentu i atmosferi.

Vodstvo kluba na čelu s glavni trenerom gosp. Marasom, te uz pomoć i podršku trenerica i trenera, počastilo je najmlađe sa dječjom najdražom zakuskom (Pizze) i sokovima, te uz pripomoć roditelja u vidu grickalica i kolača, završila je ova uspješna godina za Taekwondo klub Rugvica. U neformalnom dijelu druženja, održan je kratki sastanak roditelja sa trenerima, vezano uz nove trenirke i buduće natjecateljske majice, te oko najbitnijeg događaja za naš klub u nadolazećem razdoblju, a to je organizacija i održavanje Međunarodnog Taekwondo natjecanja u Vrbovcu, 8.veljače 2020. godine.
U svečanijem dijelu druženja, podijeljene su diplome i pojasevi, ukupno njih 57, a od toga 25 za početnike ovog sporta, većinom za zvanje nositelj 9. KUP-a. Također podijeljeni su pehari za najbolje natjecatelje ovog kluba u kategorijama : vrtićanke-vrtićanci, početnice-početnici, mlađe kadetkinje-mlađi kadeti, kadetkinje-kadeti, natjecateljice-natjecatelji, te s obzirom na usku suradnju sa Taekwondo klubom Martingrad, dodijeljeni su i njima pehari za najbolje natjecateljice i najbolje natjecatelje.
Svim natjecateljicama i natjecateljima čestitamo na osvojenim nagradama, zahvaljujemo roditelja na potpori i razumijevanju, te svima članovima želimo još više uspjeha u njihovom razvoju kroz ovaj sport, te i još više uspješnih rezultata u nadolazećem razdoblju.
Svim članovima kluba, njihovim obiteljima, te prijateljima i suradnicima kluba, želimo svako dobro povodom nadolazećim blagdana te puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2020. godini.