TK RUGVICA OPET NAJBOLJI

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRVENSTVO ZAGREBAČKE ŽUPANIJE U TAEKWONDOU            

Protekle subote, 20. svibnja održano je u Rugvici 11.prvenstvo Zagrebačke županije u taekwondou, a nastupilo je 214 natjecatelja iz 15 klubova.

U sveukupnom ekipnom poretku prvo mjesto osvojila je ekipa TK Rugvica ,druga je bila ekipa TK Velika Gorica a treća ekipa TK Dugo Selo. U konkurenciji mlađih kadeta najbolja je bila ekipa TK Velika Gorica ispred TK Rugvica i TK Bistra, kod kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa TK Rugvica ispred TK Motiv plus i TK Dugo Selo, kod juniora najbolja je bila ekipa TK Velika Gorica ispred TK Rugvica i TK Dugo Salo, kod seniora najbolja je bila ekipa TK Rugvice ispred TK Dugo Selo i TK Zaprešić. U formama najbolja je bila ekipa TK Zaprešić ispred TK Rugvica i TK Jakovlje.
Natjecatelji iz TK Rugvica osvojili su 34 medalje od čega 10 zlatnih,8 srebrenih i 4 brončane u borbama te 5 srebrenih i 7 brončanih u formama ..
Prvaci Zagrebačke županije iz redova TK Rugvica postali su Marija Pavić, Ivan Šapina, Dominik Bičak, Antonia Krajnović, Ivo Vernik, Mia Vernik, Ivan Matić, Nikola Ugarković, Laura Suljkanović i Dario Vincek.

Darko Hrdan

11 PTSZŽ 2017 RUGVICA FORME POJ. M TIM Ž RUGVICA PTSZŽ FORME PAROVI