Održano 14 MEĐUNARODNO NATJECANJE M-2 OPEN u organizaciji TK Rugvica

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Taekwondo klub Rugvica organizirao je 6.veljače 14 MEĐUNARODNO NATJECANJE M-2 OPEN u Vrbovcu, a pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, općine Rugvica i Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Natjecanje je u ime župana otvorio dožupan Damir Tomljenović. Na natjecanju je nastupila 61 ekipa iz 8 zemalja. Taekwondo klub Rugvica nastupio je sa 48 natjecatelja i osvojio 32 medalje 14 u borbama i 18 u kicku. U borbama osvojeno je jedno zlato i to Ivan Šapina, srebro su osvojili Marija Pavić, Damjan Ivančić,Klara Čičak i Mario Zekić; broncu Nina Maras, Toni Dujić, Lucija Nesnidal, Ivo Vernik, Borna Krčar,Ana Šaravanja,Josip Ante Jolić,Mate Šaravaja i Jelena Ivančić. U kicku bila su dva zlata i to Alana Vrabec i Mia Beljo,srebro su osvojili Nina Maras, Ana Matijević, Matej Šapina, Šimun Marić, Laura Poslon i Josip Ante Jolić te broncu Lukas Dujić,Matej Matić, Vanesa Suljkanović, Petra Matijević, Vid Belec, Patricija Katić, Fabio Budimir, Toni Živković i Lara Idžan.
U ekipnom poretku kicka domaćin TK Rugvica bio je prvi TK Ozalja drugi a TK Omega Bjelovar treći.Ekipno kadeti prvo mjesto osvojio je TK Ion Zgreb, drugo TK Sušak Rijeka a treće TK Banija pandas Karlovac, TK Rugvica bio je sedmi. Kod juniora ekipno prvo mjesto osvojio je TK Velika Gorica, drugo TK Elite Zagreb a treće TK Casper Zagreb, TK Rugvica bio je šesti. U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je TK Casper Zagreb, drugo TK Dubrava Zagreb a treće TK Karlovac dok je domaćin TK Rugvica bio četvrti. Kad se zbroje sve kategorije sveukupni pobjednik 14
M-2 opena je TK Ion Zagreb, drugo mjesto zauzeo je TK Sušak Rijeka, treće TK Casper Zagreb. TK Rugvica je sveukupno šesti. Natjecanje je prošlo u jednom ugodnom ozračju s puno kvalitetnih borbi i obećanju svih sudionika da će i iduće godine doći na 15 M-2 Open i ujedno proslavu 20 godina postojanja TK Rugvica.
Hvala svima koji su nazočili i svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovo natjecanje održi.

Darko Hrdan-predsjednik TK Rugvica

tk rugvica 1 tk rugvica 2 tk rugvica 3 tk rugvica 4 tk rugvica 5