Četvrtak, 20 Siječanj 2022 08:37
Ad Top Header

Uspješan taekwondo vikend i za TK Rugvicu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Taekwondo klub Rugvica nastupio je u subotu 30.04. na čak tri natjecanja i to dva u Zagrebu i jedan u Novskoj. U Zagrebu je održano prvenstvo Hrvatske za studente i tu je Taekwondo klub Rugvica bio daleko najuspješniji sa osvojenih 5 medalji.

U borbama Dominik Bičak inače najuspješniji natjecatelj na prvenstvu i Mihalel Jelečević osvojili su srebrene medalje a Antonio Hrdan broncu.U formama Dominik Bičak je u mješovitom paru sa Janjom Bambić iz TK Dugo Selo postao studentski prvak Hrvatske dok je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio broncu.
Isti dan održan je 4.ČIGRA OPEN 2016 za mlađe kategorije i tu su osvojene 4 medalje u konkurenciji 624 natjecatelja iz 4 države.Marino Matić i Matej Matić osvojili su zlato a Toni Dujić i Lukas Dujić srebro a ujedno je Matej Matić proglašen za najboljeg natjecatelja u konkurencijiLIMAČI B.
U Novskoj je održan 12.MEMORIJALNI TURNIR BLJESAK 1995 koji je ujedno bio i kriterijski za izbor juniorske reprezentacije a nastupilo je 342 natjecatelja a tu su medalje a i bodove za rang listu osvojili Ivan Šapina koji je bio drugi u svojoj kategoriji i Klara Čičak koja je bila treća.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-