Općina Brckovljani zahvaljujući velikom naporu koji je uložen u posljednjih godinu dana, uspjela je u svoju Poduzetničku zonu privući tri nova investitora. Dva su već kupila zemlju i u procesu su ishođenja građevinskih dozvoli dok je danas jedan investitor danas dao jamčevinu za zemlju u općinskoj PZ.


-U posljednjih pet godina u našoj Poslovnoj zoni otvoreno je samo jedan poduzetnik - Strojotehnika otvorila je svoje prostore. Prije toga to je učinila tvrtka Helb. Mi smo sada u vrlo kratkom roku uspjeli privući pet privatnih poduzetnika koji su izrazili želju da bi u našoj zoni gradili svoje poslovne prostore - kazao je načelnik Tihomir Đuras nakon današnje sjednice Vijeća, na kojoj su vijećnici jednoglasno donijeli odluku o prodaji dijela nekretnine u vlasništvu Općine.

-Danas smo dobili dva pisma namjere kojima smo dobili mogućnost da još dva poslovna subjekta dođu u našu Zonu K-3 Božjakovina. Nas raduje što ti poduzetnici upravu našu općinu vide kao idealnu za svoj budući poslovni uspjeh- nadovezao se načelnik.

Na današnjoj petoj sjednici, između ostaloga usvojena je i Odluka o donošenju Urbanističkog plana uređenja Poslovne zone Božjakovina K-5, kojim se omogućuje izgradnja poslovne jedinice za Vodoopskrbu i odvodnju Zagrebačke županije- Ispostava Dugo Selo. (IĐ) 

  • DSC_0572DSC_0572
  • DSC_0578DSC_0578
  • DSC_0585DSC_0585
  • DSC_0588DSC_0588