________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Blagoslovljen Božić i uspješna 2023. godina

Poštovani mještani Općine Brckovljani,

 

u godini koja je na izmaku, važno je podsjetiti se da je ova godina bila uspješna po pitanju realizacije projekata i radili smo sa ciljem da suživot mještana naše Općine bude što kvalitetniji i za dobrobit svih.

Na tom putu postojale su brojne prepreke, ali nastojali smo za sve to naći rješenje u što kraćem roku, da ih najmanje osjete stanovnici naše Općine.

U ovo božićno vrijeme posvećujemo se obitelji, prijateljima, nastojimo učiniti što je više dobrih djela jedni drugima.

Dopustimo da se Božić dogodi u našim obiteljima, u međusobnom zajedništvu, da zaboravimo u tim danima nesuglasice, nerazumijevanje, da izbacimo negativnosti i loše raspoloženje koje nas je možda pratilo u ovoj godini.

Nastojimo našim bližnjima i zajednici donijeti radost, ljubav i nadu da će biti bolje, da dani koji su pred nama budu ispunjeni vedrinom i dobrotom prema drugima.

Dočekajmo nadolazeću 2023. godinu sa dobrim željama za svakoga,

da nam cijela godina bude uspješna u ostavarivanju svakodnevnih obaveza, a mještanima Općine Brckovljani neka i ovi božićni i novogodišnji blagdani budu ispunjeni radošću, mirom i vjerom u bolje sutra.

Blagoslovljen Božić i uspješna 2023. godina

Općinski načelnik

Tihomir Đuras