Ma ne, šalim se, bilo nas je 33 (21 dijete i 12 odraslih). Ali jako raznolikih. I mladi, i manje mladi, i predškolci, i školarci. Svi različiti, pa ipak svi sa jednom željom, da se odmorimo i zabavimo. I naravno, da osnažimo svoje zdravlje, "da napunimo baterije". Uspjeli smo, u potpunosti. Hodali smo, planinarili, učili plesati, natjecali se u raznim igrama. Sprijateljili smo se s djecom i odraslima iz drugih odmarališta. 

 

Jeli najbolju pizzu i najbolji sladoled, nadaleko poznat. Pale su i neke simpatije. Vrlo rado smo se družili s časnim sestrama u kreativnim radionicama Betanije. Naučili smo da su dupini po mnogo čemu slični ljudima. Svi smo tako različiti, a opet isti. Isti u težnji da budemo sretni, slobodni i zdravi. 


Ovo su neki od naših dojmova: 
"Ovog ljeta mi se svidjelo što su izvadili stol za stolni tenis. Svaki dan smo igrali i natjecali se tko će biti bolji. Bilo mi je super što smo planinarili, išli na bazene i na Sunčanu uvalu. Drago mi je što sam upoznala nove prijatelje." 
"Sviđa mi se to što je hrana fina. I što je osoblje bilo dobro prema nama. Nije mi se svidjelo što su ormari pošarani." 
"Meni se svidjelo more, hrana, odmaralište, kula, sladoled. Nije mi se svidjelo putovanje brodom jer je bilo valova." 
"Meni se najviše svidjelo ovoga ljeta kada smo išli na plažu i kada smo se zezali na terasi. Nije mi se svidjelo kada je puhalo i kada je padala kiša. Najbolje mi je bilo kada smo se išli kupati na bazene i kada su nas valovi špricali na Punti". 
"Meni je bilo dobrih i loših trenutaka. Dobri trenuci su bili kada sam se upoznao s novim naseljem, ljudima, zavičajem i avanturama. Najljepše mi je bilo kada sam se prvi put uspio uklopiti u društvo. Loši trenuci su bili kada su me neki toliko naljutili da me zaboljela glava." 
"Bilo mi je predobro ovdje. Najbolje mi je bilo kada smo bili u disku i vozili vlakić. Bila sam sretna kada smo se družili na terasi. Volim ovo mjesto i super mi je bilo kad smo igrali igre."

Voditeljice: Marija Bićanić
Irena Bebek

140722_tancec.jpg 140723_losinj2.jpg 140723_losinj3.jpg