drustvo nasa djeca logo Ljetovanje grupe DND Dugo Selo u Velom Lošinju od 30.07.2014. do 09.08.2014. sa voditeljima Ružicom Perković i Danijelom Grgošić. Grupa je bila sastavljena od različitog uzrasta, ali sloga je bila kao da su jedna generacija. U Velom Lošinju je bilo prekrasno.

Prvog dana sunce i more i osoblje odmarališta su nas dočekali raširenih ruku. Nakon prvog ručka prvi odlazak bio nam je odlazak na  plažu koju nazivom Bolnička, nekad poznata pod nazivom Rudi.  More je bilo mirno i toplo.

U slobodno vrijeme igrali smo razne društvene igre i zabavljali se.  Održali smo turnir u stolnom tenisu i kuglanju, a pobjednika otkrijte sami! U večernjim satima odlazili smo u obilazak crkvi i muzeja, te smo šetali uz more i družili se. Bili smo na svim događanjima u Velom i Malom Lošinju. U Malom Lošinju dočekao nas je koncert Novih Fosila.  Pojedinci su  zabilježiti  događaj  slikanjem sa Sanjom Doležaj i Zecom.

Na najvišem vrhu Velog Lošinja 251 m nadmorske visine na Sv. Ivanu imali smo prelijepi pogled na sve obližnje otoke, čak i na Italiju koju smo uspjeli vidjeti zbog vedrog vremena. Mini-podmornicom išli smo na Nautičko razgledavanje unutrašnjosti mora kojem smo imali priliku vidjeti životinjski i biljni morski svijet.

Uzbudljivih trenutaka bilo je  na Panoramskom razgledavanju. Imali smo lijepo vrijeme,a sreća nas je poslužila, te smo vidjeli i dupine. Pojedinci su i imali čast upravljati brodom. Odlaskom na Sunčanu uvalu  iskoristili smo priliku za igranje Picigina i odbojke. U ovih 10 dana proveli smo se lijepo, sadržajno i složno bez obzira na godine.  Družili smo se uživali, pjevali i plesali. Cjelokupna grupa zahvaljuje osoblju odmarališta na brizi i strpljenju oko svih nas. Vratit ćemo se mi na lijepi otok Lošinj.

                                                                                                       Ružica Perković i

                                                                                                        Danijel Grgošić

drustvo nasa djeca logo drustvo nasa djeca