IMAG0094Petim Otvorenim prvenstvom Grada Paga u stolnom tenisu koje je odigrano od 22. do 24. kolovoza počelo je natjecanje u novoj natjecateljskoj sezoni 2014/2015. godine. Na turniru je nastupilo jedanaest natjecatelja Stolnoteniskog športskog kluba “Dugo Selo”.

U kategoriji najmlađih kadeta Andrej Papak ne prolazi svoju grupu a Luka Zlatkov ispada u osmini finala. U kategoriji najmlađih kadetkinja Antonela Papak osvaja 3. mjesto. Kod mlađih kadeta Luka Dragun je zaustavljen u četvrtfinalu. U konkurenciji kadeta Ivan Matić i Dominik Jurinčić ne prolaze prvi dio natjecanja po grupama, dok je Ana Murat u konkurenciji kadetkinja ispala u četvrfinalu. Na kraju u najstarijim kategorijama i ponajbolji rezultati. Ana Murat u kategoriji juniorki osvaja 3. mjesto. Kod juniora Mislav Martinek ispada u četvrtfinalu a sva tri prva mjesta u ovoj kategoriji pripala su našim igračima: Matej Murat osvaja 1. mjesto, Luka Martinek 2. mjesto a Tomislav Nagy 3. mjesto.

                Prilično dobar nastup naših natjecatelja na otvaranju sezone! Vremena za odmor nema jer se već sljedećeg vikenda se u Opatiji odigrava 1. HSTS - ov turnir koji će biti puno jači i to će biti pravi test za naše igrače!

IMAG0091 IMAG0094