Facebook

YouTube

HomePolitika

Dugoselski HDZ samostalno izlazi na lokalne izbore

sam HDZ1Na proširenoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a Dugo Selo, održanoj u četvrtak 20. travnja, na kojoj su sudjelovali i predsjednici svih temeljnih ogranaka, jednoglasno je odlučeno o samostalnom izlasku ove stranke na izbore za gradonačelnika i Gradsko vijeće Dugog Sela 21.svibnja 2017.

Opširnije:Dugoselski HDZ samostalno izlazi na lokalne izbore

SDP, HSS I ORAH IDU ZAJEDNO NA IZBORE U DUGOM SELU : Zajednički podupiru nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zvonka Novosela Dolnjaka

koal1Predsjednik Gradskog odbora SDP Dugo Selo Stjepan Štefinovec i predsjednik Gradskog odbora HSS Dugo Selo Ivan Orešković potvrdili su danas za Radio Martin da je dogovoren zajednički izlazak ovih dviju stranaka na lokalne izbore u Dugom Selu te da će njihove kandidate poduprijeti i ORaH. Naime, i SDP i HSS održali su sjednice svojih gradskih odbora na kojima je usuglašen zajednički izlazak na izbore s listom, te sa zajedničkim kandidatima za gradonačelnika i njegove zamjenike.

Opširnije:SDP, HSS I ORAH IDU ZAJEDNO NA IZBORE U DUGOM SELU : Zajednički podupiru nezavisnog kandidata za...

KANDIDATI ZA GRADONAČELNIKA DUGOG SELA

mesićDAMIR MESIĆ OBJAVIO KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA GRADA DUGOG SELA

Dugoselska kronika predstavlja kandidate za gradonačelnika Grada Dugog Sela na predstojećim lokalnim izborima. U svakom broju donosimo intervju s jednim od kandidata. Do sada je najavljeno pet službenih kandidatura, a jedan od kandidata je Damir Mesić, član Hrvatske konzervativne stranke. 

Opširnije:KANDIDATI ZA GRADONAČELNIKA DUGOG SELA

Druženje s građanima povodom Uskrsa HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Darjana Budimira

hd2Darjan Budimir, kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Dugog Sela, u društvu članova stranke, danas se centru grada družio s građanima uoči Uskrsa. Sugrađane koji posjetili njihov štand razveselili su prigodnim uskršnjim poklonima.

Opširnije:Druženje s građanima povodom Uskrsa HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Darjana Budimira

Uz druženje uoči Uskrsa, HSP i HČSP potpisali sporazum za zajednički izlazak na izbore

hspo3Članovi dugoselskih Hrvatske stranke prava te Hrvatske čiste stranke prava ovogodišnju Veliku subotu iskoristili su za druženje sa sugrađanima. Uz čestitke povodom Uskrsa, prigodno su dijelili jaja. Te stranke čine „Pravaški blok“ i zajedno izlaze na predstojeće lokalne izbore, a danas su potpisali sporazum.

Opširnije:Uz druženje uoči Uskrsa, HSP i HČSP potpisali sporazum za zajednički izlazak na izbore

Stranica 1 od 3

Najave događanja

Travanj 2017
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tečajevi POU Dugo Selo

Go to top