________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

hajduk4Društvo prijatelja Hajduka Dugo Selo organiziralo je u subotu, 12. prosinca, domjenak za sve članove, navijače i simpatizere HNK Hajduk u Dugom Selu i okolici. U sklopu domjenka gledana je utakmica između HNK Hajduk i RNK Split.

U veseloj atmosferi i uz brojne hajdučke pjesme, prigodne nagrade uručene su najmlađem članu Bartolu Tomljenoviću starom svega 8 mjeseci, a nagrada je uručena i ponosnom djedu, najstarijem članu Iliji Mrđanu starom 71 godinu. Posebnu nagradu primio je Mile Kuzek koji je u Hajduk učlanio 3 generacije obitelji sina, unuka i sebe. Domjenku su prisustvovali predstavnici DPH Zagreb te gosti iz Splita predvođeni članom nadzornog odbora HNK Hajduk Slavenom Marasović. Hajdučka fešta u Dugom Selu potrajala je do dugo u noć, a za dobru zabavu pobrinuo se tamburaški sastav „Martinus“. Koliko je jaka ljubav i emocija prema Hajduku u našem gradu svjedoči i činjenica da DPH Dugo Selo u 2015. godini službeno ima 68 članova koji su Hajduku uplatili članarinu. Predsjednik Društva Marko Nujić i ovom prigodom ističe i apelira na sve Hajdukovce u Dugom Selu i okolici da se učlane u Hajduk preko baze DPH Dugo Selo, jer posjedovanje Hajdukove članske iskaznice za sve hajdukovce predstavlja neizmjeran osjećaj ponosa i časti.

 

hajduk1 hajduk2 hajduk3 hajduk4 hajduk5 hajduk6