________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

dkIzašao je novi, 595. broj, Dugoselske kronike. Čestitke povodom božićnih i novogodišnjih blagdana građanima su uputili mnogi, prenosimo čestitke dužnosnika. Unatrag mjesec dana bilo je pregršt događanja.

Grad Dugo Selo, Općine Brckovljani i Rugvica donijeli su proračune za sljedeću godinu, isplaćene su božićnice umirovljenicima te naknade za novorođenčad. Predblagdanski dani iskorišteni su za obavljanje zadnjih ovogodišnjih komunalnih radova; završena je CS 12 ključni objekt za puštanje u pogon cjelovitog sustava odvodnje za područje Dugog Sela i Rugvice; U Brckovljanima su izgrađena nova dječja igrališta. U dugoselskom Domu zdravlja rade ponajbolji liječnici u Hrvatskoj, saznajte koji. Održan je 4.Anđelek fest u Dugom Selu kojeg je obilježio program program, otvoreno je gradsko klizalište, u Rugvici su se i ove godine kušala i ocjenjivala domaća jela. Donosimo i aktivnosti udruga. Izvedene su brojne predstave za djecu, otvorene izložbe, promocije knjiga. Uz kulturnjake, aktivni su bili športaši – postignuti su dobri rezultati, klubovima su pripala prva mjesta… Donosimo i plan izgradnje nadvožnjaka te prometnice koju planira grad. Sve to, i još više možete saznati na stranicama, zadnje u godini na izmaku, vaše Dugoselske kronike.