________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

crvena jabuka 1Ovogodišnja proslava Dana općine Rugvica krenula je ranije nego uobičajeno. Naime, općinske vlasti odlučile su obradovati svoje sugrađane organizacijom besplatnog koncerta grupe Crvena jabuka koji je održan pod šatorom u Rugvici 3. rujna.

Uz dečke iz „Jabuke“ koji su već trideset godina na glazbenoj sceni, kao predgrupa, ali i „postgrupa“ nastupili su domaći dečki iz Martinusa, jer koncert je potrajao do dugo u noć.

Dan općine Rugvica službeno će biti obilježen u subotu 10. rujna, kada će biti položeni vijenci za poginule hrvatske branitelje, potom će biti održana Sveta misa, a održat će se i svečana sjednica Općinskog vijeća Rugvice na kojoj će biti dodijeljena priznanja zaslužnima za razvoj Općine tijekom protekle godine.

Ni sam Dan općine neće proći bez zabave jer se slavlje u popodnevnim satima ponovo nastavlja pod šatorom u Rugvici gdje će biti održana 5. Ribarsko - lađarska večer, smotra folklora KUD-a „Tančec“, te 1. Noćni kup DVD-a Rugvica. N.H.M.

crvena jabuka 2 crvena jabuka 1 crvena jabuka 3 crvena jabuka 4 crvena jabuka 7 crvena jabuka 10