________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

noc kazalista plakatPučko otvoreno učilište Dugo Selo uključuje se ove godine prvi puta u Europsku noć kazališta. Dugoselska kazališna publika moći će, u nedjelju 20. studenog u dvorani Preporod,  uživati u dvije predstave.

U 18,00 sati gostuje poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra sa svojim Stand up showom u kojem govori o uvijek aktualnim muško ženskim odnosima.

U 20,30 sati gostuje Kerekesh teatar iz Varaždina sa svojom novom predstavom „Očeš nećeš, doktor“  u kojoj igraju Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk i Zoran Pribičević. Režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

 

Karte se mogu kupiti  posebno za samo jednu predstavu, ili za obje predstave u paketu, čime se ostvaruje popust na ukupnu cijenu. Cijena karte za Zuhra Stand up show je 30,00 kuna, za Očeš nečeš, doktor 60,00 kuna, a za obje predstave, u paketu, 70,00 kuna.

Za gledatelje i glumce Pučko otvoreno učilište pripremilo je, u stanci između dviju predstava druženje uz  degustaciju  nagrađenih sireva OPG Jadanec-Čutura i kvalitetnih vina OPG Sesan.

noc kazalista plakat ZUHRA STAND UP SHOW PLAKAT oces neces doktor predstava