Proteklog četvrtka u osnovnoj školi Rugvica održano je popularno sportsko natjecanje Lino Višebojac u organizaciji Sportskih novosti i Podravke.

 

Natjecanje je proteklo u veselom tonu s puno zadovoljstva i dječjih osmijeha, a dobroj atmosferi svakako je pridonio i voditelj Roberto Anić. U uvodnom dijelu programa pjesmom i plesom predstavili su se učenici nižih i viših razreda te svojim izvedbama oduševili sve prisutne. Za najbolji literarni rad na temu „Svijet po mom“ odabran je sastavak Gabriela Jagatića iz 3.C.

Dvadeset i četiri učenika od petog do osmog razreda natjecali su se u individualnim i ekipnim sportovima: skoku u dalj, sprintu, nogometu, rukometu, košarci, skakanju u vrećama, trčanju, potezanju konopca i štafeti. Najbolji su bili Leonarda Brkić iz 7.A i Božidar Nikolić iz 7.B. Na kraju natjecanja svoje snage ekipno su odmjerili i učenici od 1. do 4. razreda i to u potezanju konopca, skakanju u vrećama i štafeti. Učenici 4.A  zaslužno su osvojili prvo mjesto za najbolje izrađeni transparent, a učenice Jana, Lara i Karla iz 5.D pokazale su se kao najvatrenije i najglasnije navijačice. Pobjednici su dobili pehare, a svi ostali natjecatelji prigodan Podravkin poklon.

U pratnji medvjedića Lina, u Rugvicu je stigla i poznata hrvatska taekwondo obitelj Radoš te jedan od naših najtrofejnijih vaterpolista svih vremena i četverostruki olimpijac Dubravko Šimenc. Voditelj projekta Zlatko Makar čestitao je svim učenicima, ali i pohvalio sve prisutne koji su cijelo vrijeme održavali odličnu atmosferu.

Lino_višebojac_1.jpg Lino_višebojac_10.jpg Lino_višebojac_11.jpg Lino_višebojac_12.jpg Lino_višebojac_13.jpg Lino_višebojac_14.jpg Lino_višebojac_15.jpg Lino_višebojac_16.jpg Lino_višebojac_17.jpg Lino_višebojac_2.jpg Lino_višebojac_3.jpg Lino_višebojac_4.jpg Lino_višebojac_5.jpg Lino_višebojac_6.jpg Lino_višebojac_7.jpg Lino_višebojac_8.jpg Lino_višebojac_9.jpg