Dobra atmosfera vladala je dvoranom KUD-a „Preporod“ 3. veljače zbog smijeha kojeg su svojom glumom konstantno izazivale Mia Anočić-Valentić, Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Daria Lorenci Flatz i Nina Erak-Svrtan,  u predstavi „5žena.com“. Na tapeti su, tko drugi negoli muškarci.

Na tradicionalnim "babinjacima", blogerica Tea i njene prijateljice Jelena, Gloria i Indira iznose priče o svojim bivšim i sadašnjim (možda i budućim) partnerima dok se Teina mama Đurđa dotiče i ponašanja muškaraca u adolescenciji kroz priču o svom sinu, Teinom bratu. Možda jesu klišeji i predrasude, možda se samo radi o iznimkama koje potvrđuju pravilo – muške navade i muško-ženske odnose opisuju detaljno, bez zadrške, gotovo stalno zločesto, sve amortizirajući jakim dozama autoironije. Predstava je duhovita i britka, tečnosti pridonosi interakcija s većinskim ženskim, ali i muškim dijelom publike. Tako su popularne glumice u scenarij uvukle dva gledatelja. Jedan od njih bio je predsjednik dugoselskog Gradskog vijeća Darjan Budimir koji je odglumio zavodnika iz sapunice – čistača bazena. Uz glasno bodrenje, oba glumca su se hrabro i bez treme snašla pod svjetlima pozornice. Kazališni hit „5žena.com“ domaća je verzija nastala u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh, prilagodbu teksta i režiju potpisuje Rene Bitorajac.

 

predstava1.JPG predstava2.JPG predstava4.JPG predstava4a.JPG predstava5.JPG predstava6.JPG predstava7.JPG predstava8.JPG