U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo i Turističke zajednice Grada Dugog Sela, 8. prosinca održat će se 7.Anđelek fest. Pripreme su u punom jeku. Ovogodišnje jednodnevno izdanje tradicionalnog božićnog sajma, trajat će od 10 sati do 20 sati, odvijat će se na vanjskom te unutarnjem prostoru Dvorane „Preporod“.

 

Pozornica je rezervirana za besplatnu dječju predstavu i film te za bogat glazbeno-scenski nastup u kojem će, kao i lanjskih godina, sudjelovati brojni talenti iz škola, vrtića i udruga s područja Dugog Sela i okolice. Na štandovima će svoje rukotvorine i prigodne ukrasne predmete posjetiteljima nuditi izlagači, najmlađi mogu vrijeme provesti na zanimljivim radionicama. Posjetitelje očekuje i fina ponuda ugostiteljskih objekata, a ponajviše dobra atmosfera i ugodno druženje kao uvertira u najljepše doba godine.

Za mogućnosti sudjelovanja, prijave za izlaganje i nastupe te sve druge dodatne informacije potrebno se obratiti u POU Dugo Selo, J.Zorića 21 a, telefon 2753-419 ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svu potrebnu dokumentaciju naći ćete ovdje:

 


Prijavnica za sudjelovanje na Anđelek festu

Uvjeti poslovanja sajma

Upute za kotizaciju

Poziv školama