Plamenima svijeća ispisali su imena stradalog Vukovara i Škabrnje, a sjećanja i tihe molitve posvetili su poginulim suborcima i svim žrtvama Domovinskoga rata. Tamo su bili i predstavnici Grada Dugog Sela: gradonačelnik Nenad Panian sa zamjenicom Jasminkom Kokot Bambić, predsjednik Gradskoga vijeća Darjan Budimir i potpredsjednik Ivan Šajković te gradski vijećnici i dužnosnici. Svi oni u zajedništvu poklonili su se žrtvama rata za slobodu Hrvatske.

Gradski čelnici zapalili su lampaše ispred ulaza u sjedište Grada, ispred zgrade u Ulici J. Zorića 1, te pored središnjeg gradskog sata. Lampaši su gorjeli uzduž Ulice J. Zorića te ispred mnogih dugoselskih domova.

NK

Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve1.jpg Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve2.jpg Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve3.jpg Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve4.jpg Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve5.jpg Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve6.jpg Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve7.jpg Dugo_Selo_za_Vukovar_Škabrnju_za_žrtve8.jpg