Unatoč kišnom vremenu, uspješno je jutros startala 12. dugoselska biciklijada iz Parka grofa Draškovića. Prijavilo se 90-tak zaljubljenika u pedaliranje, s time da je njih 20-tak odabralo sportsku rutu dugu 30 kilometara s nekoliko uspona.

Obiteljska ruta duga je 13 kilometara i vozi se gradskim ulicama, no putevi obje vode na dugoselski simbol Martin breg gdje ih očekuje okrjepa. Kako se moglo vidjeti, većina je itekako opremljena za sve vremenske (ne)prilike, a malo kišnih kapi i malima i velikima samo predstavlja dodatni izazov. Druženje i razgledavanje lijepe prirode, svježi zrak najbolji je završetak vikenda i uvod u novi radni tjedan. Da sve prođe kako treba, biciklistima je zaželio zamjenik gradonačelnika Nikola Tominac. Cilj je i ove godine Ribarska koliba u Rugvičkoj ulici. Na dugoselskom bajeru očekuje ih prigodan meni – fini grah. Također, tu su i prigodne nagrade za najmlađeg i najstarijeg sudionika, a dodatno će se zabaviti uz razne sportske igre koje je pripremio organizator Biciklijade BK Dugo Selo. 

 

slike dron BK Dugo Selo

 

Preporod_na_smotri1.jpg Preporod_na_smotri2.jpg bic1.JPG bic10.JPG bic11.JPG bic12.jpg bic13.jpg bic14.jpg bic15.jpg bic16.jpg bic17.jpg bic2.JPG bic3.JPG bic4.JPG bic5.JPG bic6.JPG bic7.JPG bic8.JPG bic9.JPG plakat_radionica.jpg