Općina Brckovljani obavještava sve redovne učenike srednjih škola s prebivalištem na području Općine Brckovljani da će Općina Brckovljani subvencionirati prijevoz učenika za razdoblje rujan-prosinac 2017. godine u 50% iznosa krajnje cijene mjesečne karte koju učenik plaća na blagajni prilikom kupnje karte.

Subvencija se odnosi na prijevoznike "Čazmatrans" i HŽ-Putnički prijevoz. Subvencija će se obračunavati na blagajni Čazmatrans d.o.o. i Hrvatskih željeznica d.o.o. na način da će se krajnja cijena koju učenik plaća umanjiti za subvenciju općine od 50%, te će taj iznos razlike cijene plaćati Općina Brckovljani. Obračun subvencije započeti će prodajom učeničkih karata za mjesec rujan 2017. godine. 

Subvenciju mogu ostvariti svi redovni učenici-polaznici srednjih škola sa prebivalištem na području Općine Brckovljani na sljedeći način:

  1. U tajništvu škole potrebno je ovjeriti potvrdu kojom se dokazuje da je redovni učenik srednje škole;
  2. Potvrdu ovjerenu od strane srednje škole i osobnu iskaznicu potrebno je donijeti u Općinu Brckovljani, Josipa Zorića 1, Dugo Selo radi izdavanja potvrde od strane Općine Brckovljani sa kojom se ostvaruje pravo na subvenciju prilikom kupnje karata kod Čazmatransa i HŽ-a.

Učenici mogu zatražiti potvrdu od Općine Brckovljani, počevši sa datumom 04.09.2017. godine, svakim radnim danom od 9.00 do 15.00 sati.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Općina Brckovljani