Dugoselac  Dario Cebić dobitnik je nagrade za poseban doprinos u očuvanju i razvoju svjetske tradicionalne folklorne umjetnosti, folklorne kompozicije i pedagoški rad za 2017. godinu - ,,1st Excellence Award – Ithagenia 2017“. Priznanje mu je dodijelila ,,Međunarodna glazbena akademijaˮ. 

Folklorni ansambl KUD-a Preporod nalazi se na turneji na Sardiniji gdje predstavlja našu Domovinu i dugoselski kraj na međunarodnom folklornom festivalu “Ballus 17°Incontro Internazionale del folklore” u Uti. Osim Hrvata, na festivalu sudjeluju još i Argentina, Mexico, Peru, Šri Lanka, Latvija, Tajland i Italija.

Gradonačelnik Nenad Panian sa zamjenicima Jasminkom Kokot Bambić i Nikolom Tomincem te voditeljem Odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo Davorom Miljanovićem, obišao je danas gradilišta na području Grada. Prvi je bio Dječji vrtić Dugo Selo gdje se gradi nova kuhinja; zatim su posjetili NK Dugo Selo gdje je pri samom kraju uređenje sanitarnih čvorova; gradi se nogostup u Ulici Grada

...

Grad Dugo Selo i braniteljske udruge pozivaju sve građane na proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja koje će se održati u subotu, 5. kolovoza na Arcusovom trgu (Kolodvorska ulica) s početkom u 15:00 sati.

Željeznički kolodvor Dugo Selo slovi kao najprometniji po broju putnika u Hrvatskoj, odmah nakon Glavnog željezničkog kolodvora Zagreb.

Polaganjem vijenaca na spomen obilježje poginulim braniteljima u Božjakovini, a potom svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavljen je 27. srpnja Dan Općine Brckovljani.

Danas Općina Brckovljani nakon dvadeset i četiri godine postojanja povijesti slavi svoj dan i možemo reći da ostvaruje svoje ciljeve.

Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo i ove je godine tradicionalno organiziralo ljetovanje za djecu u Centru za odmor i rekreaciju Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić u Selcu.

Polaganjem vijenaca kod spomenika u Božjakovini započela proslava obilježavanja Dana Općine Brckovljani.

Danas je u Gradskoj vijećnici s početkom u 08:00 sati održana sjednica Odbora za izbor i imenovanje gradskog vijeća Grada Dugog Sela.